آسانسور غذابر (غذابرهای هیدرولیک)

بالابر رستورانی یا غذابر جهت جابجایی بسته های سبک، ظروف غذا در منازل و رستوران ها، ساختمان های اداری، دانشگاهی، بیمارستانها، هتل ها و همچنین فروشگاه ها و مجتمع های تجاری نصب و راه اندازی می گردند و اشخاص مجاز به استفاده از آن نیستند، بطوریکه برای تحقق آن، نباید سطح کف بالابر از یک مترمربع و  ارتفاع آن از 1/2 متر بیشتر باشد

این آسانسورها جهت جابجایی بسته های سبک، ظروف غذا در منازل و رستوران ها، ساختمان های اداری، دانشگاهی، بیمارستانها، هتل ها و همچنین فروشگاه ها و مجتمع های تجاری نصب و راه اندازی می گردند و اشخاص مجاز به استفاده از آن نیستند، بطوریکه برای تحقق آن، نباید سطح کف بالابر از یک مترمربع و  ارتفاع آن از 1/2 متر بیشتر باشد. سطح دسترسی به کابین این نوع آسانسور را براساس نوع استفاده آن، از تراز کف تمام شده 80 سانتیمتری از کف می توان طراحی کرد.


طراحی ویژه کابین ها امکان حمل بار سنگین را به مشتریان محترم نخواهد داد، لیکن ایمنی در حمل بارهای سبک با ابعاد کوچک در کنار کاربری بسیار ساده از ویژگی های این آسانسورها می باشد.

برخی از مزایای این سیستم ها:

حرکت نرم و بی صدا
عدم نیاز به کندن زمین و بنایی
هزینه گرفتن برق 3 فاز را ندارد
نصب آسان و سریع
ایمنی بالا(بدلیل نداشتن سیم بکسل)

صرفه جویی در مصرف برق تا 40% (حرکت رو به پایین با موتور خاموش می باشد)
دارای سیستم اضطراری هنگام قطع برق
عدم وجود موتورخانه در بالای ساختمان ،کاهش بار روی ساختمان و آرامش ساکنین
قابلیت اجرا با برق تک فاز یا سه فاز
هزینه های سرویس و نگهداری پایین
طول عمر بالا و کیفیت خوب قطعات
قابلیت انعطاف پذیری و متحرک بودن آن

طراحی کابین آسانسور

قطعات مکانیکی اسانسور

ضوابط طراحی اسانسور

های ,ها ,کف ,ساختمان ,آن، ,طراحی ,ها و ,از آن ,استفاده از ,آن نیستند، ,نیستند، بطوریکه برای ,اداری، دانشگاهی، بیمارستانها،

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش ویکی سامانه جامع آموزش در کشور صدرایی راز پنهان هادی عربی گل - مدیر ، مشاور ، مدرس و کارشناس هتلداری تبلیغات در گوگل ادز فرانش مجله خبری پلی آلومینیوم کلراید چیست بزرگترین مرجع موسیقی آهنگهای الکترونیک هیپ هاپ و راک مـنِ پـنـهـان